Saulainie kucēni

 


Uzreiz pēc Lielās dienas mūsmājās saulīti ieraudzīja seši Punktiņas un skaistā čehu prinča Ali kucēni. Šoreiz kucēnu kastē bija tik liels līdzsvars, kāds ir bijis tikai Punktiņas brāļu un māsas kompānijai - meituki un puiši vienādā skaitā. Šajā reizē trīs meituki un trīs puiši.  Varbūt tādēļ, varbūt vēl daudzu citu apstākļu dēļ, kucēni aug ļoti līdzsvaroti, pārsteidzoši stabilu psihi un temperamentu, ko viņi demonstrēja jau ļoti agrīnā vecumā. Katrs no viņiem ir tik pašpietiekams un pašapzinīgs! Cilvēka klātbūtni, protams, nekas nevar aizstāt, bez mazuči jau no pirmās dienas ir klusi un ieturēti. Kucēniem augot, reizēm likās - kas notiek - kāpēc tāds klusums! Šobrīd, tūlīt, tūlīt divu mēnešu vecumā sīči ir ļoti runīgi :))), aktīvi un rotaļīgi. Sanāk, protams, arī kādas mērenas savstarpējās domstarpības par labāko bumbiņu, bet viss tiek korekti un toleranti atrisināts! Kā jau lielajiem šveiciešiem, galvenais viņu dzīvē ir cilvēks un tā klātbūtne, mīļas rokas un burzīšanās pa klēpi.


Kucēnu tēvs CASSIUS CLAY OUR CHAMPIONS

Kucēnu audzināšanā vissvarīgākā loma ir Punktiņai, bet klātesošas ir arī Wuddy un lielmāte Bella. 


PUNKTIŅA

Bella visiem spēkiem izrāda savu augsto hierarhijas pozīciju un kucēnus ar acu skatu notur pieklājīgā attālumā. Kucēniem, toties, Bella ļoti, ļoti interesē un viņi nepārtraukti pārbauda robežas, kaut vai atļaujoties uzčurāt uz Bellas paklājiņa!!! 

                              

BELLA

Mana draiskā un trakoti rotaļīgā Wuddy ir kļuvusi pieaugusi. Šis kucēnu laiks to man ļoti spilgti parādīja! Wuddy, atšķirībā no iepriekšējām reizēm, cenšas ieturēt distanci un nepārtrauktās jautrās rotaļās ar sīčiem vairs neielaižas. Protams, ir savstarpēja interese un saostīšanās, bet kolīdz tā kļūst uzbāzīga, Wuddy distancējas. Vairs netiek grauzti kucēnu kociņi un netiek konfiscētas interesantākās rotaļlietas, nu, ko  mans mazais trakais hipijbērns ir izaudzis!

WUDDY

Tūlīt, tūlīt būs klāt brīdis, kad mazie sāks doties savā dzīvē pie jaunajām ģimenēm, lai tur dalītos nesavtīgā mīlestībā ar savu plašo lielā šveicieša sirdi un pieķeršanos ģimenei.

Mazs ieskats mūsu pēdējos divos mēnešos un turpmāk katru dienu centīšos uzrakstīt par vienu no kucēniem. Divi mēneši - tikai sešdesmit dienas -  no maza, divu dūru lieluma bezpalīdzīga kamoliņa ir izaudzis astoņus - deviņus kilogramus smags brīnums!!!💓💓💓💓💓💓

 1.nedēļa

2. nedēļa

3.nedēļa

4.nedēļa

5.nedēļa

6.nedēļa

7.nedēļa

8.nedēļa

Mēģinājums visus "salikt"vienā kadrā 😆😎

Paldies manai ģimenei par sapratni un palīdzību! 💖
Paldies visiem līdzjutējiem! 💖
Paldies Svetlanai un Agatei par fotogrāfijām! 💖

Vēlu saviem mazajiem saulainajiem kucēniem mīļuma un saskaņas pilnu 
dzīvi jaunajās, vislabākajās ģimenēs! 💖










Komentāri