Burtiņš K tagad ir aizņemts




 Gandrīz precīzi divus gadus pēc Hipijbērniem, tikai ar vienas dienas nobīdi, pie mums ieradās Punktiņas pirmie kucēni. Izpalika  skaļi apsveikumi un balle nu jau lielajiem Hipijiem, bet ar katru atsevišķi sazvanījāmies un apsveicinājāmies...tāds laiks...dīvains. 

Toties, Hippy Magic Mountain a.k.a. Brabus sev sarūpēja nopietnu dāvanu dzimšandienā, jo ir "K" kucēnu tētis. Līdz ar to patriarhs Bards kļuvis par pilntiesīgu vectētiņu.  ...tā viss turpinās...un sākas viss no gala...

Tātad, jau mēnesi kucēnu kaste mūsmājās aizņemta, tur rosās divi meituki un viens puisis.

Punktiņš, kā jau bija gaidāms, ir fantastiska mamma. Pirmajās dienās pat tik pārcentīga, ka man visu laiku bija jāslāpē lielā enerģija. Tagad jau jūtams mēnesi krājies sagurums pēc intensīvā piena ražošanas maratona, bet Punkts joprojām turas cienīgi.



Kucēni piedzima lieli un šobrīd svars jau ir nopietni pāri diviem kilogramiem. Atkal man jāsaka tāpat kā vienmēr, jau no pirmās dienas kucēni ir personības ar atšķirīgu uzvedību un prioritātēm.

BRĀLIS ir vislielākais Punktiņa luteklītis.  Varbūt tādēļ ka viņš visuzstājīgāk izrāda savu mīlestību Punktiņai un visu laiku grozās viņai "pa ķērienam", bet Brālis tiek visrūpīgāk mazgāts un uzmanīts. Viņš, protams, ļoti labprāt sēž arī klēpī, bet vienmēr ir mazliet steidzīgs atpakaļ pie mammas.





MAZĀ MĀSA  ir "mazā", jo piedzima par pāris desmitiem gramu mazākā kā otra māsa. Viņai vissvarīgākais ir labi un daudz paēst. Man pat reizēm šķiet, ka mazā nezina sava punča ietilpības mēru, bet viņa ir citās domās. Kad primārais mērķis sasniegts, mazā labprāt mīļojas ar Punktu un prasās klēpī visiem klātesošajiem. 





LIELĀ MĀSA ir visziņkārīgākā un visatvērtākā pasaulei. Viņai vissvarīgākais ir cilvēks blakus un visi iespējamie labumi, ko no šīs mijiedarbības saņemt. Viņa pirmā sāka spēlēties ar rotaļmantām, pirmā atklāja striķīša vilkšanas prieku un pirmā izpētīja manas kucēnu istabas slaveno plauktiņu, par kura īpašumtiesībām vienmēr ir konkurence.








Paldies visiem līdzjutējiem, atbalstītājiem un palīgiem!!! 
Turu īkšķus, lai mazie savā dzīves ceļā ir laimīgi!!!






Komentāri