Piecas nedēļas vienā elpas vilcienā

Uz 5 nedēļu jubīlīti kucēni katrs sver 3kg ar astīti. Krišjānis saka, ka viņi katru rītu jau ir lielāki kā iepriekšējā vakarā, bet man joprojām izskatās mazi, laikam tādēļ, ka tikai trīs.

Bellai bērnus audzināt ir viegli, jo aukļu netrūkst 24/7.  

Šodien dārzā +25 un J bērni sauļojas kucēnu sētiņa ēnā zem ābelēm. Joprojām savu funkciju pilda  arī vecais, labais, savulaiks, vēl Boses juniora vecumā pirktais būris. Kaut gan Wuddy veica savus uzlabojumus dizainā, lai var iebāzt vismaz galvu pie kucēniem! Sīkie, protams, ātri aptvēra, ka tas ir arī "logs" uz pasauli! Tad bija kārta manam dizainam:)))

Sīči & Co ar manu dizainu ir neapmierināti un Punkts pat izskatās apvainojies par tādu bezgaumību :))

Kad miedziņš izgulēts, kucēni skrien pa dārzu un pārbauda Wuddy pacietību, par kuru brīnos arī es! Wuddy ar savu šī brīža straujo temperamentu pret kucēniem ir tik iecietīga un uzmanīga, ka kārtējo reizi liek sajūsmināties par lielā šveicieša intelektu un lietu izpratni!!!




Laiks arī vārdiņdošanai!

Vārdiņi šoreiz ir atnākuši ļoti nepiespiesti, paši no sevis un viegli. To, ka kucēni būs jokerīši, zināju vēl pirms piedzimšanas. Un manas nojautas bija ļoti pareizas! Visi viņi ir mazi Napoleoni, paši galvenie, īpašie un neatkārtojamie gan savā bariņā, gan pasaulei. Tieši tādēļ arī galvenie - JOKERI!

Tas, ka viņi vispār ir ar mums pats par sevi ir brīnumiņš un LIELA veiksme un esmu ļoti pateicīga par to!!! Īstenībā tas ir kā vinnents kazino 😎 Tādēļ vārdiņi kā turpinājums Jokeriem...  

Mr. Piedzīvojumu meklētājs - JOKER RUMMY SOLMEBOS

Atrakstīvs un aktīvs, vienmēr darbībā kaut kur skrienošs, kaut ko pētošs, meklējošs, izzinošs un vēl daudzi citi -ošs... Ļoti atvērts pasaulei, ar spēcīgu draivu un harizmu jau šobrīd! Varu tikai iedomāties, kā tas viss attīstīsies un pieņemsies spēkā! Elpa aizraujas!!!! 

Mr. Mērķtiecīgais - JOKER JUMBA SOLMEBOS

Pamatīgs, vienmēr ar mērķi, kuru noteikti arī sasniedz! Pirmais sāka stabili staigāt, pirmais izrausās no kucēnu groza, pirmais atrada visu iepriekšējo kucēnu vienmēr iecienīto gulēšanas plauktiņi kumodē un to uzskata tikai par savu. Tātad, 5 nedēļu vecumā puisis jau ar savu personisko dzīvojamo platību!!! Izcila mērķtiecība!!!

Mr. Pamatvērtību Sargātājs - JOKER POKER SOLMEBOS

Nemainīgās pamatvērtības, kas šobrīd ir - pirmajam ēst, pirmajam gulēt un pirmajam tikt manās rokās samīļoties, ar laiku noteikti papildināsies vēl ar daudzām citām, bet tās visas noteikti būs viņam PIRMAJAM. Tās tiks uzstājīgi pieprasītas ar visiem iespējamajiem miermīlīgajiem līdzekļiem - visžēlīgākais acu skatiens, klusa īdēšana, kas var pāriet arī uztājīgā maza vilciņa kaukšanā (gluži kā brālis Leo no Hipijbērniem:))), maiga sišana ar ķepu un tikpat maiga rokas laizīšana...un mana sirds kūst...un kūst...

Lai mazajiem lielajiem ar saviem vārdiņiem laimīga dzīvošana!


Komentāri