Kucēnu ģimeņu salidojums 21.07.19.

Tikko ieraudzīju, ka pēdējais ieraksts par kucēniem aprīlī...un gandrīz nokaunējos...pavasarī...
Šobrīd vasara pilnos ziedos, bet šajā laikā man vienmēr piezogas mazliet sērīga doma - vasaras saulgrieži pagājuši, tātad dienas pa mazam kriksītim sākušas sarukt. Nu, ko - baudām vasaru šodien, priecājamies par sauli un krāšņumu visapkārt!!!


2 mēneši 
No kreisās - Ronda, Leo, Sheera, Rūra, Woddy, Brabuss

Bellas un Barda hipijbērniem 15. jūlijā - pusgada jubīlīt's un 21. jūlijā bērni ar savām ģimenēm brauca ciemos. Paldies visiem par atsaucību, skaisto dienu, kopābūšanu, sirsnību un sarunām. Paldies par mīlestību un rūpēm, ko katrs mazais hipijs saņem savā ģimenē! Jūs visi mani ļoti iepriecinājāt un es vēlreiz pārliecinājos, ka katrs kucēns ir pie saviem īstajiem cilvēkiem. 

Mūsmājās pagājušajā svētdienā kopskaitā bija deviņi šveicieši un viens austrālis. Ļoti attaisnojošu iemeslu dēļ nevarēja atbraukt Sheeras ģimene, nekas, satiksimies pie jūras!!!

...tālāk, lai runā bildes... 

Pirmā atbrauca RŪRA (ms Linen) un Maruta. Rūrai tika visvētrainākā sagaidīšana, jo visi bija enerģijas pārpilni! 
WODDY (ms White) pēc apsveicināšanās māsai izrādīja savu atvēsināšanās bedrīti un, Marutai sagādājot pārsteigumu un satraukumu par jaunapgūtajām prasmēm, sāka ierādīt Rūrai rakšanas mākslu.




Rū & Woddy


Tad atbrauca RONDA (ms Sky Blue) ar Ingu un Valdi, ātri iejutās kompānijā un jautrība turpinājās, to gan ik pa brīdim piebremzēja kartā saule.


Ronda centrā


Piraiju rotaļas


...mazliet saules nogurdinātie...

Pateicoies austrāļa Boņa klātbūtnei, gandrīz nepamanīts, no māsu karstajiem apskāvieniem izvairījās brālis LEO ( mr Blue), kas atbauca Līgas un Mareka kompānijā. Bonis dabūja tādu vēju no aizspriedumainajām šveiciešu dāmām, ka dārzā lokālā temperatūra paaugstinājās vēl par pāris grādiem. Rezultātā, dāmas tomēr samierinājās ar, viņuprāt, tricoloru barā neiederīgo eksemplāru un pamiera līgumu parakstīja. Tad, nu, Bonītis izrādīja savas prasmes gan skriešanā, gan bumbiņas ķeršanā. Viens ir skaidrs - austrālis nav nokausējams.


Bonis


 Bonis un Leo 


Woddy demonstrē savu pūķa Baisuļa masku


...pamiers noslēgts


...rotaļas var turpināties...

Taisnību sakot, Bonis ar savu klātbūtni izpalīdzēja arī Bardam un brālim BRABUSAM (mr Dark Red) diezgan nemanāmi ieslīdēt kompānijā. Abi puiši ciemos atveda arī Olgu, Vladimiru un mazo spridzekli Mašu.

Kompānija - deviņi šveicieši un Bonītis aizvadīja ļoti aktīvu, ar plašu emociju gammu pārpilnu dienu, uzdzīvojot pēc pilnas programmas. Šķiet, ka šī gada 21.jūlijā  mājai tuvākajā apkārtnē ierieties, iekaukties, vai kā citādi par sevi vēstīt, neuzdrošinājās neviens - ne svešs, ne vietājas nozīmes suns.



Pēc pusdienām, kas tapa stingrā kontrolieru uzraudzībā, svērām un mērījām kucēnus. 


...mērām...


...sveram...un atkal mērām...



...raxtām...



 galvenais svaru vīrs Krišjānis ar kārtējo klientu


  dienas nogurdinātie

brīdis pirms, varbūt pēc... Boņuks, Punktiņa, Krišjānis, Woddy, Brabuss


sākam ģenerālmēģinājumu kopīgai bildei


Bose izlemj, ka bez viņas neiztiksim


Mirklis! ...no kreisās - Brabuss, Bards, Woddy, Leo, Ronda, Rūra, 
priekšplānā, kā jau karaliene - Bose



no kreisās - Brabuss, Bards, Punktiņa, Woddy, Bella, Bose, Ronda, Leo, Rūra




Bella ar meitām

 

 mazie puiši Leo un Brabuss


Prieks par augošajiem bērniem, viņu parametriem un potenciālu būt klasiskiem, nemoderniem, old style šveiciešiem. Prieks par temperamentu. Prieks redzēt bērnos  gan Bellas, gan Barda, gan iepriekšējo paaudžu izcilo suņu nianses un šķirnei vērtīgo īpašību  apkopojumu. Šobrīd hipijbērni gan ir tikai ceļa sākumā, bet ļoti ceru, ka mums visiem kopā pietiks pacietības, izturības, gudrības un mīlestības izaudzēt un izaudzināt VISLABĀKOS!!!!

Vēl dažas bildes...

Brabuss atradis mīkstāko vietu uz platās tēta Barda muguras


Leo & Mareks


skatoties uz māsām Rondu un Rūru, gribas teikt  - re, vēl divas Boses :))) 
ļoti līdzīgas vecmāmiņai - karalienei Bosei

Mēģinājums nobildēt kopā Bellu un Bardu.


Bella savā stilā izrāda raksturu un konkrēti pasaka - nē, ar šito es blakus nesēdēšu un vispār...


...pēc brīža tomēr varējām kaut ko sarunāt...


Ar Marutu aizsākām sarunu par saimnieku līdzību suņiem, tagad, skatoties bildes, redzu, lai arī visi kucēni joprojām ārēji ļoti līdzīgi, tajā pašā laikā jau ir arī ļoti atšķirīgi 😎 ...un tas taču lieliski!!! 

Gribas uzrakstīt par katru kucēnu. Noteikti to izdarīšu! Njā, laba apņemšanās...tikai jāizdara...

Vēlreiz visiem PALDIES par skaisto dienu mūsmājās!!! 💖

Komentāri