Kucēnu istaba gandrīz tukša!

Mājās iestājies nosacīts klusums.
Visa ikdiena lēnām atgriežas ierastajā rutīnā.
Kucēnu istaba gandrīz tukša...

Mūsmājās paliek dzīvot Woodstock (ms White), tas, nu, ir izlemts. Domāju, to, ka viņa jau ir mājās ms White saprata ļoti sen un arī atbilstoši izturējās :))), tikai es sev nekādi nevarēju atzīties, ka viņai jāpaliek pie mums. Vispār jau tas ir ļoti mistiski un kārtējo reizi liek aizdomāties par to, cik suņi ir gudri! 
Visi jaukie cilvēki, kuriem es liku gaidīt un kaut ko nekonkrēti solīju, ceru, ka jūs sastapsiet savu īsto suni jau ļoti drīz! Patiesi to novēlu!


Ms White, kurai īstais vārdiņš vēl nav "atnācis"

Māsas kompāniju pagaidām ir spiests paciest Magic Mountain (Mr Dark Red), kurš drīzumā dosies uz tēta Barda mājām. Puisis ir ļoti nosvērts, mierīgs un pacietīgs, jo, lai izturētu Woodstock trakulīgās aktivitātes, visas iepriekš uzskaitītās īpašības ir vitāli nepieciešamas! Viņa vārdiņš Magic Mountain viņam noteikti palīdz! Šobrīd gan viņu saucam par Bukuzīti, bet īstais vārdiņš tiks "piemērīts" jaunajās mājās.

Bukuzītis :)


Pirmā dzimto ligzdu jau pirms trīs nedēļām pameta Flower Power (ms. Linen) aka Rūra un aizbrauca dzīvot uz Kocēnu pagastu, kur būs gandrīz galvenā viesu sagaidītāja un pavadītāja ģimenes viesu mājā. Mazā gan būs atpakaļ pie mums uz kādu brīdi, kamēr viņas ģimene brauc ceļojumā un, kur gan bērnam vislabāk, ja ne dzimtajās mājās! 


Rūras pirmā diena jaunās mājās un jaunā, speciāli viņai, galdnieka  meistarotā gultā


Nākoša uz savām vislabākajām mājām aizbrauca Fantasy Flame (ms. Sky Blue) aka Ronda. Viņa dzīvos draudzīgā, lielā ģimenē Ikšķilē, dosies pastaigās pa mežu un ikdienā pricēs ar savu mīļumu! Ceru, ka Ronda potenciāli augs un veidosies kā es to redzu - skaista, klasiska, sabalansēta LŠ meitene ar brīnišķīgu galvu un proporcijām.


Rondas pirmais vakars jaunā gultiņā uz "dzimtās" sedziņas ar māju smaržu :))


Mazā ļoti labi iejutās jaunajā vietā un jau pirmajā dienā uzspēlēja bumbu!

Human Be-In (mr.Blue) tālā ceļā uz Tirzu devās kopā ar saviem īpašajiem cilvēkiem Līgu un Mareku. Līgu un Mareku atļaujos nosaukt vārdos, jo daudzi šveiciešu cilvēki viņus atceras kā Deiras saimniekus. Jā, mazo mr. Blue mājās sagaidīja cienīgā tante, lielā šveiciete Deira. Un ne tikai... arī bīgls Hercogs un austrālis Boņuks. Tā, ka kopā - ļoti izsmalcināta kompānija! Pēc Līga ikdienas atskaitēm saprotu, ka viss kārtībā, jautrība sit augstu vilni, tikai Līgai pašai kavējas darbi.  Man liels prieks, ka Deira mazajam jau atļauj gulēt savā tuvumā, tātad, nebūs ilgi jāgaida, kad tiks ieņemta vieta pie siltajiem sāniem :))
Man mr. Blue sirdī paliks kā ļoti īpašs suns. Ļoti ceru, ka viņš izaugs par skaistu, iespaidīgu šveiciešu puisi un mēs satiksimies izstādēs! Paldies Līgai un Marekam, ka uzņēmāties dalīties mīlestībā ar manu mazo mr. Blue! 💖


Atpūtas brīdis


Jautrība tikai sākas!

Summer of Love (ms Red) aka Sheera aizbrauca dzīvot uz Pitragu un būs 'sāļais suns'. Sheerai kompānijā ir terjers Olivers un, spriežot pēc saimnieces stāstītā, arī šajās mājās šobrīd jautrība un trakulības draud sasniegt kritisko punktu! Sheeru mēs noteikti satiksim vasarās un rudeņos, braucot uz bušu copi un ceru, ka kopā pavadīsim ne vienu vien skaistu dienu pie jūras.


...nogurums pārsteidzis istabas vidū!


Sheera un Olivers darbina kokapstrādes rūpnīcu!

Mani mīļie, novēlu laimīgu, priecīgu un veselīgu kopābūšanu daudzu gadu garumā!
...es esmu tepat, vienmēr blakus!



Komentāri