DIVI mēneši kā divas dienas...



Divi mēneši tiešām izplēnējuši laika mākonī kā divas dienas!

Šķiet, tikko pārdzīvotas trauksmainās kucēnu ierašanās stundas, piena pietiek/nepietiek kreņķi, šķidrās kakas nervozais simptoms ( piemīt audzētājam :))) u.t.t. Kā tas ir realitātē, īsti spēj saprast tikai tad, kad pats to visu piedzīvo ar saviem kucēniem. Tādēļ, mīļās, jaukās kucēnu ģimenes, lūdzu, esiet saprotoši attiecībā uz audzētāja dīvainajām dīvainībām, aizdomīgumu u.c. īpašajām pazīmēm! Audzētājam KATRS mazais (nu jau 8 kg  :))) kamoliņš ir  pats izcilākais, sargājamākais, saudzējamākais, mīlamākais, visīpašākais. Patiešām - KATRS!


Visi seši! 
No labās: Magic Mountain (mr dark Red); Woodstock (ms White); Flower Power (ms Linen); Summer of Love (ms Red); Human Be- In (mr Blue); Fantasy Flame (ms Sky Blue)

Bērni tūlīt sāks doties pie saviem visīpašākajiem cilvēkiem un mana sirs lūzīs katru reizi... Tomēr, esmu izdarījusi secinājumus un kļuvusi apdomīgāka, cenšos emocionāli kucēnus atlaist, lai viņiem laimīga un jauka dzīvošana savās ģimenēs un lai netraucē kāda neredzama, manis radīta saite...
Mīlu visus, ik katru un tas nemainīsies nekad...šo sajūtu gan atļaujos sev paturēt...
  

Brāļi


Māsas


Human Be-In (mr Blue) atpūšas pēc fotosesijas 💪

Komentāri