Vārdiņdiena klāt!


Kucēniem šodien paliek sešas nedēļas un izlēmu, ka šodien arī īstais laiks vārdiņdošanai! 
Ilgi lauzīju galvu par vāriem un metiena burtu H. Tika izskatīti daudzi varianti un daudzi priekšlikumi! Vienā brīdī šķita, ka pirmajiem Latvijā augušu LŠ bērniem jāliek vārdi latviski... ātri sapratu, ka salikt latviskus vārdus metienam ar burtu H ir traki nereāli - nekas gudrāks kā hidroelektrostacija un helihopters neradās! Tad nāca ideja par vietvārdiem. Tad ķēros pie vecu katalogu pāršķirstīšanas un secināju, ka burts H ir ļoti nepopulārs! Toties ieraudzīju daudz interesanta, pat suni ar vārdu Hashish 😈 Nezinu pat, ko domāt - vai nu saimniekam savdabīga humora izjūta, vai aktuāla tēma...

Man īstā doma par vārdiem atnāca nemanot! Ms Linen kādu brīdi jau saucu par hipijmeiteni, jo, nu, ļoti viņa man asociējas ar puķu meiteni krāsainos svārkos. Tad pēkšņi vienā brīdī sapratu -  šis taču ir īstais vārds metienam! Bella un Bards - abi brīvdomātāji - katrs savā manierē! Būs mums hipijbērni!

Tad lai top!

Mr. Dark Red - HIPPY MAGIC MOUNTAIN




Lielais brālis. Mr. Dark Red piedzima pirmais un bija arī vissmagākais. Jāsaka, ka diviem puišiem ar četrām māsām neklājas viegli. Abi puiši ir ļoti mierīgi un nosvērti. Mr. Dark Red pēc izklaidēm vienmēr pirmais ielien midziņā, ieņem labāko vietu un saldi čuč, kamēr trakās māsas vēl joņo pa pasauli. Filozofs! Viņš pirmais atklāja kumodes zemo, vaļējo plauktiņu, kur var ielīst un saldi pagulēt, neviena netraucēts. Pirms pāris dienām viņam izdevās pārbiedēt manu mammu, kas bija atstāta par galveno kucēnu istabā. Man telefonā atskan zvans un mamma pilnīgā nebalsī klāsta, ka viņa esot pazaudējusi vienu kucēnu...kā viņai tas izdevies, viņa nezina, bet viena kucēna nav! Puiks tikmēr, protams, saldi guļ savā personīgajā plauktiņā!


Mr.Blue - HIPPY HUMAN BE-IN


Mazais brālis - tikai tāpēc, ka nepiedzima pirmais:)) Mr. Blue ir tik ļoti liels bučmūlītis, ka, ja netiek paņemts klēpī, savu neapmierinātību izrāda ļoti nepārprotami. Vienu nedēļu pat bija iesācis kaukt. Izcils skats -  viens mazs ķipars, nosēdies kā vilks, izstiepis purniņu, velk skumju melodiju. Šobrīd gan vairs tādu cirku netaisa! Tagad cieņā citi paņēmieni - ne mazāk iedarbīgi, jo ir nepārprotami skaidrs - mana sirds pieder viņam!
Reiz vīrs ienāk pie kucēniem un, rādot uz Mr. Blue saka : "Re,  maza Bose!" Jā, var piekrist, puiks tik tiešām ir līdzīgs omai Bosei, bet kaut kādās netveramās niansēs man viņš arī atgādina Bellas tēvu Rammsteinu. Vai būs vēl viens Ramsītis?!


Ms. RED - HIPPY SUMMER OF LOVE

Ziņkārīga jauna dāma. Visur vajag būt, visu apskatīt, paostīt, pagaršot! Pirmā sāka spēlēties ar rotaļlietām un to dara ļoti sulīgi! Nenogurdināma kucēnu sabiedrības tonusa uzturētāja! Tajā pašā laikā, ļoti vērīga un ātri saprot, ko gaidu no kucēniem un to ar lielu entuziasmu izpilda. Fantastiska meitene!

Ms. WHITE - HIPPY WOODSTOCK



Priekšniece, gan ar milzīgu pašapziņu, gan pašcieņu.  Ms. White ir visur - gan tur, kur kaujas, gan tur, kur mīļojas, gan tur, kur kož kājās, gan tur, kur lien aiz dīvāna. Būs dominanta dāma un, manuprāt, ļoti. ļoti skaista. Kā jau daktere Sintija teica par mammu Bellu - jo smukāka kuce, jo lielāki putni! Domāju, ka tas ir arī par Ms. White :))


Ms. SKY BLUE - HIPPY FANTASY FLAME


Ļoti interesanta personība. Man ir déjà vu sajūta. Tieši tāpat kā nevarēju par mazo Punktiņu, arī par šo meiteni nevaru nokomentēt neko konkrētu - vēl viens pelēkais kardināls. Ir brīži, kad viņa ir notikumu epicentrā un es saku - jā, tas ir viņas raksturiņš, tad viss sagriežas otrādi un viņa ir nemanāma, tad bezgala mīlīga un jau ir aizmigusi man klēpī. Pilnīgi noteikti zinu to, ka viņai patīk labi paēst un to viņa dara visātrāk un tad ir gatava revīzijai kompanjonu bļodiņās. 


Ms. LINEN - HIPPY FLOWER POWER


Mazais spridzeklis. Ļoti rotaļīga un jautra jaunkundze. Viņa izpilda balerīnas cienīgas piruetes! Pirmā iemācījās iekāpt pie manis gultā :)) Tagad gultu uzskata par savu privātīpašumu un īpašo privilēģiju un bija sakāpināti neapmierināta, kad šo pašu triku iemācījās Mr. Blue :)) Ms. Linene ir arī ļoti mīlīga un pasēdēt klēpī - viņai svēta lieta. Mīlestīibas spridzeklītis!


Vārdiņi tapuši! 
Šodien vārda diena arī metiena dubultomai - lieliskajai Mētrai! Mētriņ, pieskati mazos no mākoņmaliņas, lai viņiem mīļuma pilna, veselīga un priecīga dzīvošana!
Lai sargeņģelīši ir uz pleca visu mūžu!


Komentāri