Trešā nedēļa





Vakar kucēniem bija mazais jubīlīts - trīs nedēļas. Mazajiem ir atvērušas actiņas, sīči ceļas kājās un aktīvi apgūst lielās kucēnu kastes plašumus.

Mūs apciemoja Barda mamma Olga, kārtīgi izbužināja bērniem ausis un ķepas. Apgriezām nadziņus un mazliet pafotografējām mazos.


Olga & Mr. Dark Red


Mr. Blue & Ms. Linen saldā miedziņā



vienmēr labā omā Ms. Sky Blue

Šodien domāju, ko lai uzraksta par trīs nedēļu atzīmi...it kā nekādu īpašu notikumu nav, mazie joprojām ēdam- guļam režīmā, viss mierīgi un līdzsvaroti.

Pēcpusdienā NOTIKUMS mani atrada pats!
Dodos kucēnu istabā uz kārtējo barošanu. Mazie vēl saldi čuč. Pēkšņi pavisam no pretējās izstabas puses dzirdu klusu, piesardzīgu kucēna balstiņu. Tajā brīdī mani pārņēma sajūta - zeme atveries! Realitātē viss izrādījās vienkārši! Mr. Dark Red diendusas vidū pamodies un, tā kā pārējie saldi čuč, sīcim kļūst garlaicīgi un piezogas piedzīvojumu kāre! Mr. Dark Red gēnos rit kalnu suņu asinis, tas, nu, ir nepārptotami un uzskatāmi pierādījies! Sīcis vienā mierā pārrāpies pār zemo kastes ieejas dēlīti un devies pētīt istabu. Rezultātā, ceļojuma nogurdināts, atradis visdrošāko vietu lielajā pasaulē - kumodes apakšējā plauktiņā uz sedziņas, kur pacietīgi mani arī sagaidīja, ziņkārīgi gar stūri pabāzis balto purniņu, Abi satiekoties bijām ĻOTI, ĻOTI LAIMĪGI!


Mr. Dark Red atmet ar ķepu, ak, ko tur, nebija tik traki....

Komentāri